Evropska komisija v okviru pomembnega koraka k družbeno odgovorni in trajnostni prihodnosti vodi projekt “Usposabljanje in ozaveščanje o družbeno odgovornem javnem naročanju” v vseh 27 državah članicah EU.

Ta pobuda je ključni korak pri doseganju ciljev projekta, kot so ozaveščanje javnih kupcev o prednostih družbeno odgovornega javnega naročanja in omogočanje podjetjem socialne ekonomije priložnosti za širši dostop do trga.

V imenu Evropske komisije, Inštitut za ekonosmko demokracijo, zato izvaja temeljito analizo komunikacijskih potreb, osredotočeno predvsem na javne organe in akterje socialnega podjetništva. Namen te analize je razumeti njihove trenutne prednostne komunikacijske kanale, orodja in platforme.

To je vaša priložnost, da prispevate k spremembam!

Projekt vabi k sodelovanju:

  • predstavnike javnega sektorja,
  • socialnega gospodarstva
  • in pravne strokovnjake.

Vaše kratek angažma, ki ne bo trajal več kot 15 minut. Raziskava bo odprta do 31. decembra in ponuja edinstveno priložnost, da oblikujete prihodnost javnega naročanja na bolje.

Dostop do ankete je mogoč tukaj: https://bit.ly/3MX96vS

Vaš prispevek je ključnega pomena pri oblikovanju prihodnje komunikacijske kampanje v Sloveniji za to vplivno prizadevanje.

Če imate dodatna vprašanja kontaktirajte: info@ekonomska-demokracija.si.